Lokale zuivel melk boeren van amstel biodiversiteit amsterdam

Van onze mobiliteitspartner Dockr


Graag laten we je kennismaken met één van onze partners, in dit geval mobiliteitspartner Dockr.

Verkeersopstoppingen, vervuiling en parkeerkosten

De binnenstad wordt steeds moeilijker bereikbaar. Dat komt omdat er vaak verkeersopstoppingen zijn. De straten zijn te smal om pakketten met een groot transportmiddel af te leveren. De parkeerkosten zijn hoog en gemeenten weren steeds vaker vervuilende voertuigen die het milieu onnodig belasten.

Dit is in aanloop naar het klimaatakkoord van 2025, waarin de overheid heeft vastgesteld dat minimaal 30 steden een zero emissie zone moeten hebben ingesteld.

dockr mobiliteit stad

Inspireren en leefbaar houden

DOCKR verzamelt en deelt als pionier graag haar kennis om het probleem nu al op de agenda te zetten en aan te pakken. Het team gelooft in flexibele service, juist voor lange termijn relaties en de klant staat centraal.

Zo inspireren en helpen we de mensen om ons heen om bij te dragen aan een leefbare stad.

dockr mobiliteit amsterdam2

Flexibel en volledig

Omdat veel kleine en middelgrote ondernemingen vaak weinig investeringsvermogen om een vloot kleine elektrische transportmiddelen aan te schaffen zorgt DOCKR ervoor dat deze ondernemers de binnenstad de baas zijn!

Dat doen we met flexibele contracten en elektrische voertuigen met voldoende laadruimte volgens het all-in principe: verzekering, periodiek onderhoud en vervangend vervoer zijn standaard inbegrepen. De huurcontracten zijn maandelijks opzegbaar.

Snelheid en makkelijk bestuurbaar

Ondanks overvolle binnensteden worden service en pakketten op het beloofde moment tegen lagere kosten afgeleverd. Bezorgers zijn sneller, belasten het milieu minder en de ondernemer wordt aantrekkelijker voor klanten en als werkgever.

Het vinden van personeel is vaak lastig. De meeste DOCKR voertuigen zijn zonder rijbewijs bestuurbaar, zo kan men uit een groter personeelsaanbod putten.

 

Hier kun je meer informatie over Dockr vinden > > > 

https://www.boerenvanamstel.nl/wp-content/uploads/2021/06/dockr-mobiliteit-amsterdam3-café-vrijdag.png