advies boereau

Gebruik ons Boeren Verstand

De voedselwereld en de agrarische wereld zijn beide volop in beweging. Lokaal eten is hot, biodiversiteit, regeneratie, korte keten, foodmiles, het CO2 vraagstuk; noem maar op.

Iedereen in de keten vindt er wat van, weet er wat op, bedenkt er wat mee, maar zelden worden de boeren als adviseur aangetrokken. Dat vinden wij niet logisch, want juist de boer is de spil in dit geheel. Wij werken al jaren aan oplossingen, zorgen voor de natuur, voor de weidevogels en combineren dat met ons werk als boer.

Met je poten in de modder

Daarom hebben wij “Het Advies Boereau” opgericht.

Onze boeren, die dagelijks met de poten in de modder staan, kunnen je precies vertellen waar ze tegen aan lopen en hoe ze zich als ondernemer staande houden. Welke uitdagingen zij dagelijks ondergaan en hoe zij die oplossen.

Hoe kun je ons inzetten?

Ons advies is in diverse vormen te gebruiken.

Inhuur per uur

Huur een adviesboer in. Natuurlijk wel even rekening houden met melktijden 😉 en op basis van een dagdeel vergoeding

De boer op

Ook is het mogelijk om zelf de boer op te gaan. Ook dit gebeurt op basis van een dagdeel vergoeding.

Van glas naar gras event

Beleef met een groep een leerzaam event en reis via het AmstelStation naar het AmstelHotel vanwaar je met de boot vertrekt over de Amstel naar onze landereien. Onderweg vertellen de boeren over de ontwikkelingen en bij boerderij Polderzicht trek je het weiland in, al dan niet BoerenGolf spelend ondertussen. Aan het einde van de dag kun je van een heerlijk boerenBBQ genieten onder het genot van de strelende geluiden van een TrouboBoer.

Met je poten in de modder – workshops

Wil je een workshop op het platteland of haal je liever het platteland naar je organisatie? Dat kan! We verzorgen graag een workshop met thema’s als duurzaamheid, lokale voedselvoorziening, pionieren in het voedselsysteem, of de rol van marketing, commercialiteit, Crowdfunding en Guerilla Marketing.

Seminars

Wil je ons inhuren voor een spreekbeurt op een seminar of kennisdeling op een andere manier? We zetten graag ons beste beentje voor.

Zo kunnen we je alles vertellen over ons pionierswerk met de combinatie ecologie / economie, hoe we samenwerken met natuurpartijen als de Vogelbescherming en natuurlijk wat wij als boeren in het bijzonder doen voor de weidevogels.

Tarieven

De tarieven die wij hanteren lopen vanaf €125 per uur per adviseur met een minimum dagdeel prijs per adviseur van €450.
Prijzen zijn excl. BTW
De rest van de prijzen is op aanvraag