Amsterdammer Kaas - Doe je mee

Horecava uitgesteld door Corona


Helaas

Het had ons zo mooi geleken, in de RAI, met uitzicht op onze weilanden, deelnemen aan de Horecava.

We hadden de stand al in optie staan, en waren al bezig met een schema voor de boeren die dan in overalls op de beurs zouden rondlopen.

Samenwerking met Bacchi – Black Coffee

 

In samenwerking met koffiebrander Bacchi zouden we gezamenlijk een stand bemensen. Waarom Bacchi? Omdat zij zich inzetten voor koffieboeren. Een mooie overeenkomst en zoals zij het op hun eigen site verwoorden:

WAT MAAKT BACCHI SPECIAAL?

Een buffer tegen lage marktprijzen De marktprijs voor koffie fluctueert enorm. In het verloop van enkele maanden kan deze schipperen tussen een redelijk inkomen tot onder de productieprijs. 
 
Dit is één van de grootste gevaren voor het voortbestaan van de koffiesector omdat veel boeren hierdoor niet durven te investeren in betere kwaliteit en hun manier van leven niet kunnen volhouden. Om de relatie die wij met de koffieboeren te onderstrepen, voeren wij voor de meeste Bacchi koffie blend een “paspoort”. 

Corona spelbreker

Totdat we het bericht kregen dat de Horecava wederom uitgesteld moet worden. De beslissing begrijpen we uiteraard.

Boeren als troef

We kijken uit naar het voorjaar waarin de Horecava alsnog zal doorgaan. Met de aanwezigheid van onze boeren, met bakfiets en trekkers rondom de RAI denken we het merk Boeren van Amstel nog beter te vestigen.

https://www.boerenvanamstel.nl/wp-content/uploads/2021/12/horecava-logo.png