Lokale zuivel melk boeren van amstel biodiversiteit amsterdam

Halfvolle lokale melk in de korte keten


Melk zoals de consument het (ook) wil..

We zijn blij dat we vanaf nu op veler verzoek ook halfvolle melk kunnen leveren! Ook deze melk is vol van smaak maar bevat minder vet (zie hier de specificaties).

Boerin in the picture

Of beter gezegd, boerin op het pak! Marian, wellicht de meest bevlogen ‘boer van Amstel’ heeft een voorzichtige entrée op de achterkant van het pak gemaakt. Dit verhaal heeft een lange en omvangrijke voorgeschiedenis, enfin, dat leggen we je binnenkort wel eens onder het genot van een stevig glas melk uit.

Lokale halfvolle melk amsterdam korte keten

Lokale halfvolle melk uit Amsterdam, goed voor de korte keten en de plaatselijke boeren én natuur!

Flitsende start met flitsbezorger Gorillas

We verkopen de melk sinds enkele weken met onze ‘lauching customer’ oftewel een klant die ons product direct nu al in grote hoeveelheden verkopen: Gorillas. Met hen werken wij vanaf hun prille begin (al bijna een jaar) intensief samen en de halfvolle melk wordt bijzonder goed ontvangen!

Deze flitsbezorger groeit als kool en wij groeien gelukkig (hard) met hen mee! Gorillas richt zich als flitsbezorger op mooie, lokale producten.

Uiteraard is de lokale halfvolle melk ook al via de andere kanalen verkrijgbaar; vraag er anders gerust (doch dwingend 😉 ) naar in je supermarkt!

lokale melk gorillas flitsbezorger boeren van amstel

https://www.boerenvanamstel.nl/wp-content/uploads/2022/01/Lokale-halfvolle-melk-natuur-korte-keten.png