Amsterdammer Kaas - Doe je mee

Creatieve en heerlijke ideeën die je kunt maken met warme melk, koffie, chocolade en likeuren


Tien creatieve en heerlijke ideeën die je kunt maken met warme melk, koffie, chocolade en likeuren:

  1. 🍫 Klassieke warme chocolademelk met likeur: Voeg een scheutje van je favoriete likeur (zoals Baileys, Amaretto of pepermuntlikeur) toe aan warme chocolademelk voor een volwassen twist.
  2. ☕️ Koffie met chocolade en whiskey: Meng warme koffie met een stukje pure chocolade totdat het smelt. Voeg daarna een scheutje whiskey toe voor een rijke en verwarmende drank.
  3. 🤍 Witte chocolademelk met karamel likeur: Smelt witte chocolade in warme melk en voeg karamel likeur toe. Dit zorgt voor een heerlijk zoete en romige traktatie.
  4. 🌶️ Spiced mocha latte: Combineer warme koffie met chocoladesiroop, een vleugje kaneel en nootmuskaat. Voeg een beetje warme melk toe om het af te maken.
  5. 🍀 Ierse koffie met chocolade: Een klassieke Ierse koffie, maar dan met een extra lepel chocoladesiroop voor die heerlijke chocoladesmaak.
  6. 🍊 Chocolade-oranje likeur latte: Voeg een scheutje sinaasappellikeur (zoals Grand Marnier) toe aan een warme chocolademelk voor een fruitige twist.
  7. 🍸 Mokka espresso martini: Combineer espresso, chocoladesiroop en je favoriete koffielikeur in een shaker met ijs. Schud en zeef in een martini glas voor een elegante cocktail.
  8. 🍵 Chai latte met chocolade: Meng chai theekruiden met warme melk en een beetje chocoladesiroop voor een kruidige, zoete drank.
  9. 🍯 Honing lavendel latte met witte chocolade: Voeg honing en een vleugje lavendel toe aan warme melk, en smelt daarna wat witte chocolade erin voor een unieke smaaksensatie.
  10. 🔥 Pittige chocolademelk met rum: Voeg een beetje cayennepeper en kaneel toe aan warme chocolademelk en roer er een scheutje donkere rum door voor een pittige kick.

Elk van deze recepten kan worden aangepast naar persoonlijke smaak en voorkeur, dus voel je vrij om te experimenteren met verschillende combinaties en verhoudingen!

Inspiratie opdoen bij de Landmarkt

Laat je inspireren door onze innovatieve combinaties van warme melk, koffie, chocolade en likeuren! Ideaal voor die koude avonden of als feestelijke traktatie en sluit je aan bij onze gezellige winterproeverij en breng de magie van Sinterklaas en Kerst in huis. We zien je daar!

🌟 Boeren van Amstel – Waar traditie en smaak samenkomen 🌟

🎅🤶🎄 Feestelijke proeverij met Boeren van Amstel! 🍫☕

🗓️ Zaterdag 2 december – Mis het niet!

📍 Locatie: Landmarkt Schellingerwoude

Kom en ontdek het geheim van zelfgemaakte warme chocolademelk! Perfect voor de gezellige wintermaanden. Proef en ervaar hoe je jezelf en je dierbaren kunt verwennen met onze heerlijke chocolademelk, rechtstreeks van onze boerderij.

🍫 Rijke, volle chocolade

🥛 Vers van de boerderij

Unieke recepten & tips

https://www.boerenvanamstel.nl/wp-content/uploads/2023/11/Feestelijke-proeverij-Landmarkt-Boeren-van-Amstel.png