Amsterdammer Kaas - Doe je mee

Blije klant aan het woord: Clemens van Vitam


Blije klant Clemens Broens aan het woord:

“🚀 Ik ben ontzettend blij om te delen dat we bij Vitam nu Boeren van Amstel melk in de cappuccino gebruiken op onze locatie in Spaces Amstel!

Het begon allemaal een paar jaar geleden toen ik een proeverij bijwoonde bij de Gemeente Amstelveen. Het was daar dat ik voor het eerst kennismaakte met Boeren van Amstel melk en wat een verschil! Het was onmiskenbaar lekkerder dan gewone melk en bleef sindsdien in mijn geheugen gegrift.

De corona periode bracht vele veranderingen met zich mee, waaronder de locaties van de catering waar ik werkte. Maar nu, met de rust teruggekeerd, ben ik gezegend om op een vaste locatie, Spaces Amstel, te werken. En wat een toeval dat Boeren van Amstel op mijn pad terugkwam!

Ik besloot contact met hen op te nemen voor hun melk, denkend dat ik het zelf zou kunnen ophalen aangezien we in dezelfde buurt zijn. Maar wat bleek, ze zijn sinds onze eerste ontmoeting enorm gegroeid! In plaats daarvan moest ik nu bestellen via Sligro Amsterdam of Dick Schaap.En laat me je vertellen, hun yoghurt is net zo indrukwekkend! Onze gasten zijn er dol op, en in de keuken is het een droom om mee te werken, perfect voor het maken van sauzen en dressings.”

 

Dus daar heb je het, Boeren van Amstel – een match made in heaven! 🥛🌈 #VitamCatering #LokaalProduct #Duurzaamheid #SpacesAmstel #CateringInnovatie

Dank je Clemens Broens!

https://www.boerenvanamstel.nl/wp-content/uploads/2023/07/spaces.jpeg