Lokale zuivel melk boeren van amstel biodiversiteit amsterdam

Boeren van Amstel heroveren de stad Amsterdam met lokale producten uit de korte keten


Bekijk de video waarin we de stad Amsterdam heroveren hier onder!

Hoogwaardige lokale zuivelproducten

Als boeren van Amstel hebben we een missie: het leveren van verse, hoogwaardige zuivelproducten rechtstreeks van onze boerderij naar jouw koelkast. Onze coöperatie is ontstaan uit een diepgewortelde passie voor het land en een verlangen om onze lokale gemeenschap te ondersteunen. Met trots kunnen we zeggen dat we nu drie geweldige producten aanbieden: kwark, yoghurt en melk, allemaal met de unieke smaak van Amstelland.

Met lokale producten kruidenrijke percelen ondersteunen

Het begon allemaal met een eenvoudig idee: het bevorderen van weidevogelbeheer in ons prachtige gebied. Door onze producten niet alleen in Amstelland, maar ook in Amsterdam aan te bieden, kunnen we niet alleen onze lokale boeren ondersteunen, maar ook investeren in kruidenrijke percelen die essentieel zijn voor onze weidevogels. Het is een cyclus van zorg voor de natuur en het leveren van heerlijke producten aan onze klanten.

Van het land naar de stad

Tot op heden hebben we ons voornamelijk gericht op het leveren aan restaurants, waar onze melk met open armen werd ontvangen vanwege de uitstekende smaak en het verhaal erachter. Maar nu is het tijd om een nieuwe stap te zetten en onze producten beschikbaar te maken voor iedereen. Van de drukke straten van Amsterdam tot de rustige wegen van Amstel, willen we dat iedereen kan genieten van de smaak van lokale, duurzame zuivelproducten.

Boeren van Amstel bij de Albert Heijn

En vandaag is het zover: de boeren van Amstel veroveren de stad met hun prachtige producten in de supermarkt. Dit is niet alleen een triomf voor ons als boeren, maar ook een overwinning voor duurzaamheid en lokale gemeenschappen overal. Door de korte keten te omarmen, tonen we aan dat het mogelijk is om rechtstreeks van boer tot bord te gaan, met respect voor het land en de mensen die het bewerken.

Pak aangeboden aan de wethouder van Amsterdam

Dus laten we samen een toost uitbrengen op de boeren van Amstel en alle lokale helden die zich inzetten voor een duurzamere toekomst. Met elke slok melk, elke lepel yoghurt en elke hap kwark steun je niet alleen onze boeren, maar draag je ook bij aan een wereld waarin we samenwerken met de natuur in plaats van haar uit te putten. Proost op de smaak van Amstelland, rechtstreeks van onze boerderij naar jouw tafel!

https://www.boerenvanamstel.nl/wp-content/uploads/2024/04/Schermafbeelding-2024-04-28-om-14.40.56.png