Lokale zuivel melk boeren van amstel biodiversiteit amsterdam

Boeren heroveren Amsterdam


Donderdag 12 november heroverden de Boeren van Amstel met een armada aan boten Amsterdam (bekijk de video’s hieronder). 11 Boten voeren richting het stadhuis. Directeur Michel Penterman overhandigde symbolisch een levensgroot pak melk aan de Amsterdamse wethouder Laurens Ivens.

In alle grote supermarkten

Het doel van deze ludieke actie is om het startschot te geven dat de Boeren van Amstel met haar producten in de meeste grote supermarkten ligt. Ivens zei blij te zijn dat de boeren de stad weer heroveren en was vooral blij dat iedere Amsterdammer nu melk uit zijn achtertuin kan kopen bij de lokale supermarkt.

Aandacht in de pers

De actie trok niet alleen de aandacht van de gemeente Amsterdam maar ook van de landelijke pers. Mede dankzij dankzij de aanwezigheid van Barbara Baarsma (Rabobank) en Joris Bijdendijk (Chef kok Rijks).

De Telegraaf besteedde er aandacht aan met een groot artikel met foto. (zie inzet).
Nog dezelfde avond werd deze actie van de Boeren van Amstel opgepakt in de uitzending van ‘NHnieuws regio Amsterdam’ en in ‘Hart van Nederland’ (en herhalingen) van SBS6. Zie hieronder de video’s.

Waar te koop?

Bekijk op deze pagina in welke supermarkten bij jou in de buurt onze producten te koop zijn: https://www.boerenvanamstel.nl/waar-te-koop-consument/. Wekelijks komen er supermarkten bij.

Wil je ons helpen?

Wij kunnen op iedere manier nog meer aandacht voor ons merk gebruiken. Weet jij manieren, of ken je mensen die ons verder kunnen helpen, schroom dan niet om dit aan ons te melden: hallo@boerenvanamstel.nl.

https://www.boerenvanamstel.nl/wp-content/uploads/2020/11/Schermafbeelding-2020-11-17-om-16.07.48.png