Lokale zuivel melk boeren van amstel biodiversiteit amsterdam

๐Ÿ‘‹ Even voorstellen: Maak kennis met het vernieuwde team van Boeren van Amstel! ๐ŸŽ‰


Hallo, Boeren van Amstel fans! We hebben het idee dat het hoog tijd is om jullie eens voor te stellen aan de mensen die zich dag in, dag uit inzetten voor jullie favoriete, duurzame zuivelproducten! Maak kennis met ons toegewijde trio, sinds februari dit jaar. ๐Ÿ’ช

๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŒพ Marian Hogenhout – Ze is niet alleen getrouwd met boer Cees, maar ook รฉรฉn van onze sterkste pilaren sinds het allereerste begin in 2017. Van verkoop in de stad, tot het onderhouden van contacten met onze accounts en zorgen voor de lekkerste melk – Marian doet het allemaal! Ze houdt tevens een oogje in het zeil als het gaat om de kwaliteit van onze producten.

๐Ÿšœ Dirk Van Der Beek – Eerst was hij bij ons van 2018-2020, en nu is hij terug! Dirk maakt onze processen schaalbaar, ontwikkelt nieuwe producten, onderhoudt de contacten met de boeren van onze coรถperatie, en bouwt aan krachtige partnerships met natuurpartijen. Samen met Michel Penterman vormt hij de duo-directie van Boeren van Amstel.

๐Ÿ“ˆ Michel Penterman – Michel is sinds 2020 betrokken en is onze man achter de commercie, key accounts en marketing. Als duo-directeur, samen met Dirk van der Beek, leidt hij onze organisatie richting groei en succes.

Het mooiste van dit alles? Wij zijn alle drie ook aandeelhouders van de Boeren van Amstel, waardoor onze betrokkenheid niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk is. We zijn trots op wat we doen en kijken uit naar een duurzame toekomst met jullie!

Bedankt dat jullie deel uitmaken van onze reis. ๐ŸŒ๐Ÿฎ๐ŸŒณ๐Ÿฅ›๐Ÿงก

https://www.boerenvanamstel.nl/wp-content/uploads/2023/07/FB__Team_BoerenvanAmstel_Thuisaandeamstel.png